خرابی بلندگو تلویزیون سامسونگ و تعمیر اسپیکر تلویزیون در محل

خرابی بلندگو تلویزیون سامسونگ- جاوید الکترونیک

مشکلات مربوط به بلندگو و صدای تلویزیون های سامسونگ، یکی از رایج ترین خرابی های این برند معروف است. اسپیکر های تلویزیون های Samsung با مشکلاتی همراه است که در این مقاله از نمایندگی جاوید الکترونیک به آنها می پردازیم.

در این مقاله به بررسی تخصصی علائم خرابی بلندگو تلویزیون سامسونگ و ارائه راه‌حل‌های کاربردی برای رفع آنها می‌پردازیم. با دنبال کردن این راهنمای جامع، به راحتی می‌توانید مشکل را تشخیص داده و آن را حل کنید و بار دیگر از تماشای برنامه‌های مورد علاقه‌تان با صدایی رسا لذت ببرید.

جاوید الکترونیک با تعمیرات تخصصی تلویزیون های samsung در محل و رفع تمام مشکلات آن را در منزل انجام می دهد.

علت خرابی بلندگو تلویزیون سامسونگ

خرابی بلندگو های تلویزیون های LED سامسونگ یکی از مشکلات رایجی است، که معمولا در سری های F, ES, و D اتفاق می افتد. البته ممکن است که این اتفاق برای هر تلویزیونی به وجود بیایید. یکی از ضعف های تلویزیون های سری D, F و ES خرابی بلندگو یا اسپیکر آن است.

زیاد کردن ولوم صدا تلویزیون و استفاده طولانی مدت از تلویزیون SAMSUNG با صدای زیاد یکی از مواردی است که باعث خرابی اسپیکرها می شود.

از عوامل دیگر طول عمر بلندگو ها است. هر قطعه الکترونیکی دارای طول عمر مفید می باشد. این طول عمر با توجه به نحوه استفاده ما از آن قطعه متغیر است. اما به طور کلی یکی از خرابی های بلندگو های تلویزیون همین طول عمر آن است، که پس از مدتی فرسوده می شوند.

اما موارد دیگری هم وجود دارد که باعث پخش نشدن صدا در تلویزیون های سامسونگ می شود. خرابی مین برد تلویزیون از دیگر عوامل مهمی است که باعث قطع شدن یا عدم وجود صدا می شود. اسپیکرهای تلویزیون ولتاژ مورد نیاز خود را از مین برد می گیرند. چنانچه مین برد خراب شود ممکن است صدا از تلویزیون پخش نشود. برای رفع این مورد بهتر است از تعمیرکار متخصص کمک بگیرید.

همچنین بخوانید درباره:  آموزش ریست فکتوری تلویزیون سامسونگ

علائم خرابی بلندگو یا اسپیکر تلویزیون سامسونگ

عدم وجود صدا: هیچ صدایی از بلندگوهای داخلی یا خارجی تلویزیون به گوش نمی‌رسد.

قطع و وصل شدن صدا: صدا به طور متناوب قطع و وصل می‌شود.

افت ناگهانی یا افزایش صدا: سطح صدا به طور ناگهانی افت میکند و یا به طور غیرطبیعی افزایش می‌یابد.

کیفیت پایین صدا: صدای پخش شده از بلندگوها دارای نویز، خش خش یا اکو است.

صدای نامطلوب: از بلندگوها صداهای خش‌خش، وزوز یا نویز به گوش می‌رسد.

در ادامه راه حل های رفع مشکل صدا تلویزیون را توضیح خواهیم داد.

علائم خرابی اسپیرکر تلویزیون سامسونگ- javid electronic

راه‌حل‌ های رفع مشکل بلندگو یا اسپیکر تلویزیون سامسونگ

همچنین بخوانید درباره:  نمایندگی تلویزیون سامسونگ در تهران | با کد نمایندگی رسمی

بررسی تنظیمات صدا

حالت Mute: مطمئن شوید که تلویزیون در حالت Mute نباشد. دکمه Mute روی کنترل تلویزیون یا ریموت را بررسی کنید.

تنظیمات حجم: ولوم صدا را با استفاده از دکمه‌های مربوطه روی کنترل یا ریموت افزایش دهید.

تنظیمات منبع صدا: بررسی کنید که منبع صدای صحیح انتخاب شده باشد. به عنوان مثال، اگر از HDMI استفاده می‌کنید، مطمئن شوید که منبع صدا روی HDMI تنظیم شده باشد.

تنظیمات اکولایزر: تنظیمات اکولایزر را بررسی کنید و مطمئن شوید که هیچ کدام از فرکانس‌ها به طور کامل قطع نشده باشند.

بررسی اتصالات

کابل‌ها: مطمئن شوید که تمام کابل‌های صوتی به درستی به تلویزیون و دستگاه‌های دیگر متصل شده باشند. کابل‌ها را جدا کرده و دوباره به طور کامل وصل کنید.

پورت‌ها: پورت‌های HDMI و AUX را از نظر هرگونه آسیب یا خوردگی بررسی کنید. در صورت مشاهده مشکل، از پورت دیگری استفاده کنید. پورت های HDMI، AUX و Optical را روی تلویزیون و دستگاه های دیگر به دقت بررسی کنید. اگر پورت ها کثیف یا خراب شده اند، آنها را تمیز کنید و یا در صورت نیاز تعویض نمایید.

عیب یابی دستگاه های جانبی

بلندگوهای خارجی: اگر از بلندگوهای خارجی استفاده می کنید، آنها را به دستگاه دیگری متصل کنید تا از سالم بودنشان مطمئن شوید.

رسیور: اگر از رسیور استفاده می کنید، اتصالات و تنظیمات آن را بررسی کنید. همچنین، مطمئن شوید که رسیور روشن باشد و به درستی به تلویزیون متصل شده باشد.

بلندگوهای خارجی: اگر از بلندگوهای خارجی استفاده می‌کنید، اتصالات آنها را بررسی کنید.

ریست تلویزیون:

تنظیمات کارخانه: تلویزیون را به تنظیمات کارخانه بازنشانی کنید. این کار می‌تواند تنظیمات نادرست را که باعث ایجاد مشکل شده‌اند، پاک کند. اگر هیچ یک از راه‌حل‌های فوق مشکل را حل نکرد، می توانید تلویزیون را به تنظیمات کارخانه ریست کنید. توجه داشته باشید که با انجام این کار، تمام تنظیمات و اطلاعات شما از بین خواهد رفت.

ریست: تلویزیون را از برق جدا کنید و ۳۰ ثانیه صبر کنید. سپس دوباره آن را به برق وصل کنید.

به‌روزرسانی نرم‌افزار:

بررسی کنید که آیا به‌روزرسانی جدیدی برای نرم‌افزار تلویزیون شما وجود دارد یا خیر. به‌روزرسانی‌ها می‌توانند اشکالاتی را که باعث ایجاد مشکل در صدا می‌شوند، برطرف کنند. از منوی تنظیمات تلویزیون، بخش به‌روزرسانی نرم‌افزار را بررسی کنید. در صورت وجود به‌روزرسانی، آن را نصب کنید.

تعمیر تخصصی بلندگو تلویزیون سامسونگ

اگر با انجام مراحل بالا مشکل قطع صدا همچنان پابرجا بود، ممکن است مشکل از سخت‌افزار تلویزیون باشد. در این صورت، باید برای تعمیر تلویزیون به یک تکنسین مجاز مراجعه کنید.

همچنین بخوانید درباره:  تعمیر تلویزیون ال جی در منزل با ضمانت توسط نمایندگی

اسپیکر یا بلندگو خراب تلویزیون سامسونگ قابل تعمیر است؟

می توان گفت که اکثر اسپیکرها قابل تعمیر می باشند، اگر آسیب جزئی دیده باشند. معمولا کنار بلندگو های تلویزیون دچار پارگی می شوند، که می توان آن را چسباند. اما اصلا کار درست و اصولی نیست و این کا موقتی است. زیرا بعد از مدت کوتاهی دوباره خراب می شوند و صدای وز وز یا خش خش خواهند داد. بهتر است اسپیکر های تلویزیون را کامل تعویض کنید، تا هم از صرف هزینه دوباره تعمیرات جلوگیری کنید و هم  چندین سال برایتان کار مند. با تعویض بلندگو های تلویزیون کیفیت و قدرت صدا به مراتب افزایش می یابد، البته اگر از اسپیکر های اورجینال استفاده شود.

نمایندگی جاوید الکترونیک با تعویض اسپیکر یا بلندگو های تلویزیون سامسونگ در محل و در حضور خودتان به شما این اطمینان را میدهیم که از قطعات اصلی و نو استفاده می کنیم. تمام اسپیکر های تعویض شده توسط ما دارای ضمانت نامه بی قید و شرط می باشند.

جمع بندی

با انجام دادن این راه‌حل‌ های جامع، می‌توانید به راحتی مشکل خرابی بلندگو تلویزیون سامسونگ خود را عیب یابی کرده و آن را حل کنید. در اکثر موارد، با انجام راه‌حل‌ های ساده‌ای مانند بررسی تنظیمات، اتصالات و به‌روزرسانی نرم‌افزار، می‌توانید مشکل را برطرف کنید. اما اگر مشکل همچنان پابرجاست، ممکن است اسپیرکر ها خراب شده اند و باید آن را تعویض کنید.

امیدواریم با مطالعه این مقاله، بتوانید به طور کامل مشکل قطع شدن صدای تلویزیون سامسونگ خود را برطرف کنید و از تماشای برنامه‌های مورد علاقه‌تان لذت ببرید.

مشکلات و نظرات خود را در دیدگاه همین مقاله با دیگران به اشتراک بگذارید.

ثبت ديدگاه